Cautare

880 de rezultate pentru "stiri teleton tvr3" (5.18 secunde)
Sursa acestei stiri adauga ca nu stie unde se afla acum diapozitivele, nici in ce stadiu se afla examinarea lor.
Peste noapte, Pascagoula a devenit un magnet pentru reporterii de stiri si anchetatorii OZN. In sudul statului Mississippi, sute de rapoarte OZN au coplesit autoritatile in cele doua saptamani dupa intalnirea lui Hickson si Parker.
Fostul pilot de vanatoare a tinut sa rupa tacerea despre aceasta intalnire, abia intr-un interviu acordat in 2012 jurnalistului Florin Mitu de la publicatia Stiri de Buzau si apoi prin declaratiile facute catre investigatorii ASFAN.
Televiziunea turca de stat, TRT, emite din nou dupa ce manifestanti au luat-o cu asalt si au intrat in studioul de stiri.
Am ales sa NU difuzez doua stiri importante. Prima a fost aceea a implicarii Statelor Unite in acest puci. Desi sursele mele erau absolut credibile, mi s-a parut responsabil sa astept si alte voci care sa confirme.
Unii, mai putin prudenti, sau mai avizi de a difuza stiri senzationale, au acceptat voios astfel de noutati.
El observa ca exista totusi, in acest sens, niste stiri interesante.
Evenimentul a fost mentionat, pe 8 august 1981, si de agentia de stiri sovietica TASS. Un alt cercetator chinez dedicat fenomenului OZN este Wang Sichao, un astronom planetar la Observatorul Academiei Chineze de Stiinte de pe Muntele Purpuriu.
Fragmentul de mai jos, venit ca replica a unui cititor de stiri, nu mai are nevoie de nici un comentariu:
Grupul acesta se descrie pe sine ca fiind un colectiv, de nivel mondial, de jurnalisti si cercetatori laureati, care au ca scop sa devina principala sursa de stiri privind fenomenele paranormale.
Daca le adaugam cele 14 stiri din ziare, consemnate indeosebi in ziarul Universul, ne aflam in posesia a 23 de observatii, inregistrate in mai putin de o luna.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Si-a petrecut tineretea in birouri, in fum de tigara, in zumzetul infernal al telefoanelor, in galagia si stresul caracteristic redactiilor, unde se putea schimba ceva de la un moment la altul, unde veneau stiri bomba cand te asteptai mai putin, unde mancai pe genunchi si ajungeai acasa adesea numai sa dormi si s-o iei apoi de la capat.
au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
La un moment dat, chiar si ziarul Wall Street Journal si alte cateva agentii de stiri anuntau ca unele vedete rock au participat la video-conferinte cu militari de rang inalt si cu contractori din domeniul apararii;
Aceasta Comisie va functiona la etajul XI al TVR, in biroul in care se aflau membrii CFSN care avizau, uneori, personal aceste stiri.
Dupa cum a scria revista Der Spiegel, rapoartele care veneau din China, Danemarca, Germania, Iran, Italia, ori Suedia erau rezultatul unei zvonistici transatlantice, cu sursa intr-o America mereu avida de stiri iesite din comun.
Plasand un articol despre observarea unui OZN in apropiere de München, alaturi de stiri despre exercitiile armatei aliate din Saxonia Inferioara si despre infiintarea in Bochum a unei noi versiuni a organizatiei veteranilor de razboi, ziarul Neues Deutschland lega subconstient fenomenul farfuriilor zburatoare de militarismul reactionar.
Informatiile au fost furnizate agentiilor de stiri pe 9 noiembrie 1990. Acest incident ne reaminteste ca, un martor, chiar si un profesionist instruit, nu poate estima corect distanta la un obiect necunoscut, ca sa nu mai vorbim de niste puncte luminoase, noaptea.
- Muzeul Blue Penny dedicat istoriei si artei din Mauritius. (Sursa: stiri.tvr.ro)
google-analytics.com